Hello local,

Getlokal is not yet available in United States, but you can make this happen!

Not in United States? Oops! Our location detection has gone fishing. But why not activate your city , whatever it may be. It’s realy cool!

Become an ambassador

Макпетрол-Кочани

0.00 / 5
+389 33 274 232

Кочани, ул. 29-ти Ноември б.б.

прочитај повеќе... 29-ti Noemvri b.b. Веб-страна
Макпетрол е најголемата приватна компанија за дистрибуција и промет со нафтени деривати во Македонија. Како лидер на македонскиот пазар веќе 65 години, располага со развиена мрежа од 121 ултра модерни бензински станици со нафтени производи со доволен капацитет.

Ако сте овластен претставник на Макпетрол-Кочани, станете негов администратор, направете го официјално и сами менаџирајте ги информациите. Бесплатно е и на неколку клика од тука.
сокриј
Напиши препорака

Нема препораки

Напиши препорака

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Објави
Ве молиме напишете читко, без користење навредлив и вулгарен јазик.
Дали е ова Вашиот бизнис? Станете администратор!

Превземете контрола над Вашата on-line репутација и комуницирајте со Вашите клиенти.

Бесплатно е! Започнете сега!