Search in getlokal

Time to travel
4 reviews

Time to travel

Travel & Accomodation in Skopje

Skopje, Orce Nikolov St 101
+389 2 323 2992

Венко Лозановски Летам редовно 8 години. Во почетокот летав со Austrian и таму ги запознав девојките од агенцијава. Навистина беа услужливи и професионални, немам зборови. Кога разбрав дека отвориле агенција, сакав да проверам каква е... see more
Relax travel
2 reviews

Relax travel

Travel & Accomodation in Skopje

Skopje, Kocho Рacin Blvd 14
+389 2 614 7437

Stefan Jovanovski Бев за Нова Година во Рим преку Одморисе.мк, понудата беше супер евтина, си поминавме прекрасно...посебно морам да истакнам дека вработените во агенцијата се многу услужливи и професионални...одморисе.мк е најлесен... see more
No limit travel
1 review

No limit travel

Travel & Accomodation in Skopje

Skopje
+389 78 200 436

Лела Ставревска Бев преку оваа агенција во Австрија на скијање и си поминав одлично. Целата организација, смештај, пат - се помина без никаков проблем.
Safari
1 review

Safari

Travel & Accomodation in Skopje

Skopje, Kocho Рacin Blvd 15/2
+389 2 310 1999

Macelan travel
1 review

Macelan travel

Travel & Accomodation in Skopje

Skopje, M.H.Jasmin Blvd 48
+389 2 313 2312

Анета Николовска Воопшто не се професионални. Минатото лето уплативме аранжман, но поради непредвидени причини го пропуштивме превозот организиран од Магелан. Кога се јавив во агенцијата не сакаа да ми дадат никаков предлог, нити... see more
Ita company  Ita kompani
1 review

Ita company Ita kompani

Travel & Accomodation in Skopje

Skopje, Bitpazarska 37
+389 2 321 1590

Michal Witebski I strongly disrecommend this place I paid 200 MKD (around 3,25 EUR) to print one A4 page black and white text Scammers!
Kontiki Sky
0 reviews

Kontiki Sky

Travel & Accomodation in Skopje

Skopje, Vasil Glavinov 3
+389 2 551 2892

Papilon
0 reviews

Papilon

Travel & Accomodation in Skopje

Skopje, Dame Gruev 28
+389 2 312 3477

Mak Swiss
0 reviews

Mak Swiss

Travel & Accomodation in Skopje

Skopje, Maksim Gorki 17
+389 2 311 7144

Dalas Union
0 reviews

Dalas Union

Travel & Accomodation in Skopje

Skopje, Centar, Kej 13ti Noemvri 8
+389 2 322 3767

Multi Ferry Agent
0 reviews

Multi Ferry Agent

Travel & Accomodation in Skopje

Skopje, Vladimir Komarov 18-v, lok.12
+389 2 551 1549

Rojal Star Travel
0 reviews

Rojal Star Travel

Travel & Accomodation in Skopje

Skopje, Centar, Mito Hadzivasilev-Jasmin Blvd
+389 2 323 9136

Metfil
0 reviews

Metfil

Travel & Accomodation in Skopje

Skopje, Dimo Hadzi Dimov 50, lok.2
+389 2 277 0044

VM
0 reviews

VM

Travel & Accomodation in Skopje

Skopje, Nju Delhiska 4 lok.1 , Њу Делхиска 4 лок.1
+389 2 307 1614

Travel center
0 reviews

Travel center

Travel & Accomodation in Skopje

Skopje, Centar, Jane Sandanski Blvd 5
+389 70 388 063

1 3 ... 12