Macedonian National Theatre

 • 3.86 -
 • 7 reviews

See all 3 photos

Being the oldest and the largest theatre in the Republic of Macedonia, the Macedonian National Theatre has always faced many challenges and tasks. They are as follows: to nurture traditional theatre values and be in the swim of the latest and most modern trends in theatre. Then, to cater to tastes and meet expectations of the most educated, the most elite, and the choosiest audience as well as the expectations of the broadest social class...If you are a representative of Macedonian National Theatre, claim it and manage this information. It's free and easy and just a few steps away.

SHOW MORE
SHOW LESS

Working Hours

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
09:00 20:3009:00 20:3009:00 20:3009:00 20:3009:00 20:3014:00 20:3014:00 20:30
Write a Review Add a Photo Add to List

Vote

for Macedonian National Theatre

Kids Friendly
Location
Ambiance
Service
Food
Good Value
Drinks
SHOW MORE
SHOW LESS
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Write a Review

Please write clearly, without using offensive or obscene language.
Publish
 • Sanjar

  Sanjar Christa6el

  over 5 months ago

  И види го ова, една од препоракиве е само реална, овие долу се напишани колку за инает на коментарот на “Обичен Граѓанин“, наместо да земат да поправат нешто, пред неколку недели нов театар се поплавија до колена со вода, едвај излеговме и ниту да се извинат ниту ништо, отворам сега на порталот да видам што има на репертоар - ПРАЗНО. Никаква организација ништо, лапаат само пари и одат по ресторани и после ќе ми кажат дека немало публика, дај те молам мизерија жива сте!

 • Обичен

  Обичен Граѓанин

  over 9 months ago

  Една недела претходно се обидов да земам карти за „Изгубени Германци“ (закажана на 26.02.2014 (Среда)). Ми беше кажано дека карти толку рано немале. 1 недела ли е рано?! Карти се принтаат и месец дена однапред. Каква организација е тоа што не може да договори и плати хартија и печатење во соодветно време?! „Дојдете во Сабота. Тогаш ќе имаме.“ Во Сабота ни кажаа „Менаџерите ги имале картите.“ Кои менаџери?! На шалтер доаѓам да купам карти. „Дојдете од Понеделник.“ Во Вторник сабајле „Картите се групно распродадени.“ Какво е тоа групно распродавање на карти?! И на прашањето „Зошто не ни кажавте кога дојдовме претходно?“ се одговара ли со „Па, не знаевме.“ А кој да знае?! Не сте вие изгубени германци. Вие сте германци кои се прават на Тошо. Треба да резервираме за карти преку некоја институција изгледа. И дополнително, кога ќе ве праша некој нешто во врска со театарот, не се одговара со потсмев и дрскост. По телефон кажувате дека нема резервација на карти, но по некое време попуштате и правите резервации. Кои се правилата? Срамота за една институција на културата. Нека ви седи рецензијава со односот, па дај боже може и ќе се поправите. обичен граѓанин

 • Elizabeta

  Elizabeta Rasolkoska

  over 1 year ago

  Najubavite prestavi se vo MNT,....

 • Emilija

  Emilija Zaevska

  over 1 year ago

  So pristpani ceni i dobar repertoar uspeaa da ja vratata publikata vo teatar.

 • Jana

  Jana Meloska-Petrova

  over 1 year ago

  Oreginalni i nepovtorlivi!

 • Тамара

  Тамара Стојчевска

  over 1 year ago

  edinstveni i originalni

 • Haxhije

  Haxhije Ajvazi

  over 1 year ago

  Најдобри! :)

1

Is this your business? Claim it!

Take control of your online reputation and talk to your customers.

REVIEWS FOR SIMILAR PLACES

 • Васко Марковски

  Васко Марковски

  Одвај чекам да му ја направат новата зграда. Малку ми е отпатно и компликувано за паркирање на Бит-пазар.
 • ilina m

  ilina m

  Комедија каква не сте гледале,Ви ја препорачувам да ја гледате.Најдобри се.Браво. за актерската екипа.