Hello local,

Getlokal is not yet available in United States, but you can make this happen!

Not in United States? Oops! Our location detection has gone fishing. But why not activate your city , whatever it may be. It’s realy cool!

Become an ambassador

Search in getlokal

Time to travel
4 reviews

Time to travel

Travel & Accommodation in Skopje

Skopje, Orce Nikolov St 101
+389 2 323 2992

Венко Лозановски Летам редовно 8 години. Во почетокот летав со Austrian и таму ги запознав девојките од агенцијава. Навистина беа услужливи и професионални, немам зборови. Кога разбрав дека отвориле агенција, сакав да проверам каква е... see more
Relax travel
2 reviews

Relax travel

Travel & Accommodation in Skopje

Skopje, Kocho Рacin Blvd 14
+389 2 614 7437

Stefan Jovanovski Бев за Нова Година во Рим преку Одморисе.мк, понудата беше супер евтина, си поминавме прекрасно...посебно морам да истакнам дека вработените во агенцијата се многу услужливи и професионални...одморисе.мк е најлесен... see more
No limit travel
1 review

No limit travel

Travel & Accommodation in Skopje

Skopje
+389 78 200 436

Лела Ставревска Бев преку оваа агенција во Австрија на скијање и си поминав одлично. Целата организација, смештај, пат - се помина без никаков проблем.
Safari
1 review

Safari

Travel & Accommodation in Skopje

Skopje, Kocho Рacin Blvd 15/2
+389 2 310 1999

Iguana tours
1 review

Iguana tours

Travel & Accommodation in Skopje

Skopje, 27-mi Mart 14
+389 2 323 2130

Sanja Skopje Ова лето бев на одмор преку Игуана. Си поминав одлично, но никогаш повторно не би одела преку Игуана. Персоналот е крајно нељубезен, неинформиран и непрофесионален. Секоја од вработените дава различна информација за... see more
Macelan travel
1 review

Macelan travel

Travel & Accommodation in Skopje

Skopje, M.H.Jasmin Blvd 48
+389 2 313 2312

Анета Николовска Воопшто не се професионални. Минатото лето уплативме аранжман, но поради непредвидени причини го пропуштивме превозот организиран од Магелан. Кога се јавив во агенцијата не сакаа да ми дадат никаков предлог, нити... see more
Ita company  Ita kompani
1 review

Ita company Ita kompani

Travel & Accommodation in Skopje

Skopje, Bitpazarska 37
+389 2 321 1590

Michal Witebski I strongly disrecommend this place I paid 200 MKD (around 3,25 EUR) to print one A4 page black and white text Scammers!
Teabo
0 reviews

Teabo

Travel & Accommodation in Skopje

Skopje, Centar, Gjuro Gjakovikj St 21 лок.7
+389 2 322 1451

Jupiter
0 reviews

Jupiter

Travel & Accommodation in Skopje

Skopje, Centar, Naroden Front St
+389 2 520 1969

Avio tours
0 reviews

Avio tours

Travel & Accommodation in Skopje

Skopje, Kocho Рacin Blvd 7
+389 2 313 7000

Kinissi
0 reviews

Kinissi

Travel & Accommodation in Skopje

Skopje, Leninova 46
+389 2 511 0333

Blue Skaj Travel
0 reviews

Blue Skaj Travel

Travel & Accommodation in Skopje

Skopje, Vasil Gjorgov 29 lok.15
+389 77 802 624

Basak Tours
0 reviews

Basak Tours

Travel & Accommodation in Skopje

Skopje, Ploshtad Macedonia 1-1/3
+389 70 367 555

Ibegalis
0 reviews

Ibegalis

Travel & Accommodation in Skopje

Skopje, Maksim Gorki 11, lok.2
+389 2 325 6323

Sives
0 reviews

Sives

Travel & Accommodation in Skopje

Skopje, 29-ti Noemvri 51/2
+389 2 324 6944

1 3 ... 12