?
This page has been claimed by the Place Owner.

Vitasol

5.00 / 5 1 review
+389 2 321 3977

Skopje, Ognjan Prica St 3-1/3

read more... Огњан Прица 3-1/3 Website
Vitasol the center for health, vitality and beauty, provides you a new opportunity for effective use of one of the greatest natural phenomena the salt. The application of the salt therapy is the perfect natural method for improvement of the general psycho-physical balance. Vitasol offers you unique salt room for prevention, rejuvenation and relaxation in a comfortable design and interior with controlled, stable humidity and constant temperature. hide
Write a Review

1 review

over 8 months ago
Biljana Cvetkovska
5 / 5

Природната СОЛ е едно од најфасцинантните соединенија,за кое се смета дека заедно со водата е космички програмирана материја за да не одржува во живот.Во моментов додека го читате ова околу 250 гр.СОЛ неуморно циркулираат во Вашиот организам и Ве одржуваат живи.
Солената терапија е научно испитана и клинички докажана метода за природно подигање на имунитетот, заштита од чести вирусни и бактериски инфекции и настинки,грип,воспаленија на синуси,алергии и алергиски реакции,бронхитис,астма,кожни проблеми(акни,себореа,дерматитис,егзема),депресија и стрес,
хроничен умор,несоница .Со која не само што ке го изгубите конкретниот здравствен проблем туку и ке ја подобрите општата психо-физичка состојба на организмот. ВДИШЕТЕ ЗДРАВЈЕ И СОЛ ВО В И Т А С О Л !!!

Write a Review

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Publish
Please write clearly, without using offensive or obscene language.