Hello local,

Getlokal is not yet available in United States, but you can make this happen!

Not in United States? Oops! Our location detection has gone fishing. But why not activate your city , whatever it may be. It’s realy cool!

Become an ambassador

+389 47 222 577

Битола, Никола Тесла 18

прочитај повеќе... Nikola Tesla 18
Ако си бил/а во Караџа турс во Битола, остави оцена и препорака или слика за да им помогнеш на другите кои пребаруваат во Туристички агенции и туроператори. Можеш да го/ја пронајдеш Караџа турс во Битола, Никола Тесла 18, телефон +389 47 222 577.

Ако сте овластен претставник на Караџа турс, станете негов администратор, направете го официјално и сами менаџирајте ги информациите. Бесплатно е и на неколку клика од тука.
сокриј
Напиши препорака

Нема препораки

Напиши препорака

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Објави
Ве молиме напишете читко, без користење навредлив и вулгарен јазик.
Дали е ова Вашиот бизнис? Станете администратор!

Превземете контрола над Вашата on-line репутација и комуницирајте со Вашите клиенти.

Бесплатно е! Започнете сега!