Hello local,

Getlokal is not yet available in United States, but you can make this happen!

Not in United States? Oops! Our location detection has gone fishing. But why not activate your city , whatever it may be. It’s realy cool!

Become an ambassador

Пребарај на getlokal

Македонска Куќа
3 препораки

Македонска Куќа

Места за јадење во Прилеп

Прилеп, ул. Јоска Јорданоски 4
+389 48 433 419

Ivana Atanasoska Најдобрата скара во Македонија!
Лидер
2 препораки

Лидер

Места за јадење во Прилеп

Прилеп, Браќа Ламески 30
+389 48 411 444

Бисера Јованоска Прилеп е познат по скарата и навистина има многу кафани и ресторани каде што може да се вкуси,но јас го препорачувам ресторан Лидер бидејќи покрај прекрасниот и топол амбиент ја има и највкусната скара.
Банкок ориентал
2 препораки

Банкок ориентал

Места за јадење во Прилеп

Прилеп, ул. Јоска Јорданоски 27
+389 48 425 027

Darkuli Debeli Најубавата таи храна во МК! Чисто како инфо понеделник не работат!
Леоне
2 препораки

Леоне

Места за јадење во Прилеп

Прилеп, бул.Гоце Делчев 30
+389 48 418 282

Ivana Atanasoska Леоне е пример за одлична пицерија! Секако тоа е првото место каде треба да ги однесите гостите кои ќе ви дојдат да ве посетат...на празен стомак не се прави муабет :)
Центар
2 препораки

Центар

Места за јадење во Прилеп

Прилеп, Гоце Делчев б.б.
+389 48 414 783

Biljana Naumoska Lukaroska Голема сала за свечености
Амфора
2 препораки

Амфора

Места за јадење во Прилеп

Прилеп, Леце Котески б.б.
+389 48 410 044

Daci Bobolevska Ресторанот Амфора е место кое никако не смеете да го пропуштите доколку сте во Прилеп. Лоциран е во јужниот дел од градот со поглед кон Марковите кули кои за градот Прилеп претставуваат еден вид на природни културно... види повеќе
Сити паб
2 препораки

Сити паб

Места за јадење во Прилеп

Прилеп, Јане Сандански 2
+389 48 403 402

Tanjicka Risteskaa супер кафич
Салида Петрол 2
1 препорака

Салида Петрол 2

Места за јадење во Прилеп

Прилеп, Прилепски бранители б.б.
+389 48 424 343

Кристиан Симона Ристески најдобриот хотел-ресторан
Че
1 препорака

Че

Места за јадење во Прилеп

Прилеп, Плетвар
+389 48 450 050

Кристиан Симона Ристески ресторан надвор од градот.. со прекрасен поглед кон природата.
Гурман
1 препорака

Гурман

Места за јадење во Прилеп

Прилеп, К.Ј.Питу 33
+389 48 429 488

Кристиан Симона Ристески Најдобриот ресторан во центарот на градот со најдобро мени
С и С
1 препорака

С и С

Места за јадење во Прилеп

Прилеп, Марксова 98
+389 75 975 558

Пајтон
1 препорака

Пајтон

Места за јадење во Прилеп

Прилеп, Херој Карпош 18-а
+389 48 428 824

Кристиан Симона Ристески реномиран ресторан
Кај Балче
1 препорака

Кај Балче

Места за јадење во Прилеп

Прилеп, Кеј 9-ти Септември 23
+389 48 415 117

Кристиан Симона Ристески НАЈДОБРИТЕ СЕНДВИЧИ.
Мал Одмор
1 препорака

Мал Одмор

Места за јадење во Прилеп

Прилеп, Андон Слабејко 1-а
+389 70 851 716

Кристиан Симона Ристески најблиску до автобуската
Кермес
1 препорака

Кермес

Места за јадење во Прилеп

Прилеп, Иво Лола Рибар 2/8
+389 48 412 220

Кристиан Симона Ристески веднаш до могилата на победените