Hello local,

Getlokal is not yet available in United States, but you can make this happen!

Not in United States? Oops! Our location detection has gone fishing. But why not activate your city , whatever it may be. It’s realy cool!

Become an ambassador

+389 2 313 5035

Скопје, бул.Гоце Делчев 6

прочитај повеќе... bul.Goce Delcev 6 Веб-страна
Ако си бил/а во Британски совет во Скопје, остави оцена и препорака или слика за да им помогнеш на другите кои пребаруваат во Непрофитни организации и компании. Можеш да го/ја пронајдеш Британски совет во Скопје, бул.Гоце Делчев 6, телефон +389 2 313 5035.

Ако сте овластен претставник на Британски совет, станете негов администратор, направете го официјално и сами менаџирајте ги информациите. Бесплатно е и на неколку клика од тука.
сокриј
Напиши препорака

4 препораки

пред повеќе од 1 година
Emilija Zaevska
5 / 5

Mestovo e odlicno katce za edukacija i druzba. Treba da gi ima poveke.

пред повеќе од 1 година
Jana Meloska-Petrova
5 / 5

od kade do kade vo Britanski klasicna muzika? Ova edno vreme bese najdobrata biblioteka vo gradot, steta sto ja smalija tolku, a atmosferata se uste e top!

пред повеќе од 1 година
Zoran Trajanov
5 / 5

супер

пред повеќе од 1 година
Тамара Стојчевска
5 / 5

dobro mesto za onie koj sakaat da uzivaat vo klasicnata muzuka

Напиши препорака

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Објави
Ве молиме напишете читко, без користење навредлив и вулгарен јазик.
Дали е ова Вашиот бизнис? Станете администратор!

Превземете контрола над Вашата on-line репутација и комуницирајте со Вашите клиенти.

Бесплатно е! Започнете сега!