Hello local,

Getlokal is not yet available in United States, but you can make this happen!

Not in United States? Oops! Our location detection has gone fishing. But why not activate your city , whatever it may be. It’s realy cool!

Become an ambassador

+389 2 244 0110

Скопје, бул.3-та Македонска Бригада 74

прочитај повеќе... bul.3-ta Makedonska brigada 74
Ако си бил/а во Центро унион во Скопје, остави оцена и препорака или слика за да им помогнеш на другите кои пребаруваат во Апарати за домаќинство. Можеш да го/ја пронајдеш Центро унион во Скопје, бул.3-та Македонска Бригада 74, телефон +389 2 244 0110.

Ако сте овластен претставник на Центро унион, станете негов администратор, направете го официјално и сами менаџирајте ги информациите. Бесплатно е и на неколку клика од тука.
сокриј
Напиши препорака

Нема препораки

Напиши препорака

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Објави
Ве молиме напишете читко, без користење навредлив и вулгарен јазик.
Дали е ова Вашиот бизнис? Станете администратор!

Превземете контрола над Вашата on-line репутација и комуницирајте со Вашите клиенти.

Бесплатно е! Започнете сега!