Пребарај на getlokal

Тиквичка
4 препораки

Тиквичка

Деца во Скопје

Скопје, бул. Јане Сандански 48
+389 2 245 5003

Aleksandra Stankovska Одлична забава за дечињата со многубројните маскоти и тематски забави за нивните родендени!
Медиа Арт Центар
1 препорака

Медиа Арт Центар

Деца во Скопје

Скопје, ул. Франклин Рузвелт 47
+389 2 529 8545

Hirla Kovac Беспрекорно чисто, забавно и едукативно место.
Еко планета
0 препораки

Еко планета

Деца во Скопје

Скопје, Блажо Орландиќ 34-б
+389 2 277 0561

ИПС Груп
0 препораки

ИПС Груп

Деца во Скопје

Скопје, Ганчо Хаџипанзов 14
+389 76 425 998

Никона
0 препораки

Никона

Деца во Скопје

Скопје, Скоевска 242
+389 2 267 2625

Тиквичка
0 препораки

Тиквичка

Деца во Скопје

Скопје, Дрезденска 9
+389 2 307 0003

Бумеранг
0 препораки

Бумеранг

Деца во Скопје

Скопје, Блажо Орландиќ 34-б
+389 78 403 303

МКЦ Детски Креативен Центар
0 препораки

МКЦ Детски Креативен Центар

Деца во Скопје

Скопје, Кеј Димитар Влахов б.б., МКЦ
+389 2 311 6258

Детски Центар Џунџуле
0 препораки

Детски Центар Џунџуле

Деца во Скопје

Скопје, бул.Илинден 53 п.фах 740
+389 70 785 168

Хабиленд
0 препораки

Хабиленд

Деца во Скопје

Скопје, бул. 8-ми Септември б.б.
+389 2 312 0275

Игротека Џунгла
0 препораки

Игротека Џунгла

Деца во Скопје

Скопје, ул. Париска 22/29б
+389 2 308 1341

Астера лаунџ бар и кидс клуб
0 препораки

Астера лаунџ бар и кидс клуб

Деца во Скопје

Скопје, ул. Њу Делхиска 7
+389 2 305 2352

Мали креативци
0 препораки

Мали креативци

Деца во Скопје

Скопје, ул. Миле Поп Јораданов 50 а
+389 2 308 4675