Hello local,

Getlokal is not yet available in United States, but you can make this happen!

Not in United States? Oops! Our location detection has gone fishing. But why not activate your city , whatever it may be. It’s realy cool!

Become an ambassador

+389 2 264 0046

Скопје, Цветан Димов б.б.

прочитај повеќе... Cvetan Dimov b.b.
Ако си бил/а во Леди-ком во Скопје, остави оцена и препорака или слика за да им помогнеш на другите кои пребаруваат во Продавници за мобилни телефони. Можеш да го/ја пронајдеш Леди-ком во Скопје, Цветан Димов б.б., телефон +389 2 264 0046.

Ако сте овластен претставник на Леди-ком, станете негов администратор, направете го официјално и сами менаџирајте ги информациите. Бесплатно е и на неколку клика од тука.
сокриј
Напиши препорака

Нема препораки

Напиши препорака

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Објави
Ве молиме напишете читко, без користење навредлив и вулгарен јазик.
Дали е ова Вашиот бизнис? Станете администратор!

Превземете контрола над Вашата on-line репутација и комуницирајте со Вашите клиенти.

Бесплатно е! Започнете сега!