Hello local,

Getlokal is not yet available in United States, but you can make this happen!

Not in United States? Oops! Our location detection has gone fishing. But why not activate your city , whatever it may be. It’s realy cool!

Become an ambassador

Олимписки базен - Полет

3.00 / 5 2 препораки
+389 2 322 8253

Скопје, бул.Кочо Рацин б.б.

прочитај повеќе... bul.Koco Racin b.b.
Ако си бил/а во Олимписки базен - Полет во Скопје, остави оцена и препорака или слика за да им помогнеш на другите кои пребаруваат во Базени. Можеш да го/ја пронајдеш Олимписки базен - Полет во Скопје, бул.Кочо Рацин б.б., телефон +389 2 322 8253.

Ако сте овластен претставник на Олимписки базен - Полет, станете негов администратор, направете го официјално и сами менаџирајте ги информациите. Бесплатно е и на неколку клика од тука.
сокриј
Напиши препорака

2 препораки

пред повеќе од 1 година
Darkuli Debeli
3 / 5

Nema guzvi, cist bazen samo nemozes da go koristis zimno vreme, nemozat da go zatoplat bazenot!

пред повеќе од 1 година
Kliment OH
3 / 5

Не е то то. Најладниот базен насвет шо можит да постојт. Само налето го одржвет ко шо требит.

Напиши препорака

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Објави
Ве молиме напишете читко, без користење навредлив и вулгарен јазик.
Дали е ова Вашиот бизнис? Станете администратор!

Превземете контрола над Вашата on-line репутација и комуницирајте со Вашите клиенти.

Бесплатно е! Започнете сега!