Hello local,

Getlokal is not yet available in United States, but you can make this happen!

Not in United States? Oops! Our location detection has gone fishing. But why not activate your city , whatever it may be. It’s realy cool!

Become an ambassador

Ригара

4.64 / 5 25 препораки
+389 2 322 2853

Скопје, Стара Чаршија, ул. М.Т.Гологанов 42/6

Ако си бил/а во Ригара во Скопје, остави оцена и препорака или слика за да им помогнеш на другите кои пребаруваат во Слаткарници. Можеш да го/ја пронајдеш Ригара во Скопје, Стара Чаршија, ул. М.Т.Гологанов 42/6, телефон +389 2 322 2853.

Ако сте овластен претставник на Ригара, станете негов администратор, направете го официјално и сами менаџирајте ги информациите. Бесплатно е и на неколку клика од тука.
сокриј
Напиши препорака

25 препораки

пред повеќе од 6 месеци
Петар Митевски
5 / 5

Пробајте ги падобранците, тие им се специјалитет. Превкусни се!

пред повеќе од 1 година
Dushica Krsteska
4 / 5

нема утка тука..иако нема некој преголем избор

пред повеќе од 1 година
Јован И.
5 / 5

najubava slatkarnica vo gradot

пред повеќе од 1 година
Анастасија Петковска
4 / 5

убави торти

пред повеќе од 1 година
Cece Donevska
4 / 5

super e

пред повеќе од 1 година
Ana Nedopirlivata Dinovski
5 / 5

убаво

пред повеќе од 1 година
Стефан Давчев
5 / 5

Супер торти

пред повеќе од 1 година
Zoran Trajanov
3 / 5

добри торти

пред повеќе од 1 година
Irina Naceva
5 / 5

dobri slatki

пред повеќе од 1 година
Elena Mladenovska
5 / 5

Највкусните торти во РИГАРА!!! <3

Напиши препорака

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Објави
Ве молиме напишете читко, без користење навредлив и вулгарен јазик.
Дали е ова Вашиот бизнис? Станете администратор!

Превземете контрола над Вашата on-line репутација и комуницирајте со Вашите клиенти.

Бесплатно е! Започнете сега!