Hello local,

Getlokal is not yet available in United States, but you can make this happen!

Not in United States? Oops! Our location detection has gone fishing. But why not activate your city , whatever it may be. It’s realy cool!

Become an ambassador

Пребарај на getlokal

/mk/skopje/optika-as-f6e0
3 препораки

Оптика АС

Здравје и медицина во Скопје

Скопје, ул. Цветан Димов б.б.
+389 2 260 0122

Dragan Ivanovski Најдобра колеција на наочари! :)
Прима Оптика
3 препораки

Прима Оптика

Здравје и медицина во Скопје

Скопје, ул. Љубљанска 4
+389 2 306 0885

Ruki Pendeva Одличен избор на наочари од брендот Ray Ban кој е синоним за квалитетни и безвременски модели.
Јана
2 препораки

Јана

Здравје и медицина во Скопје

Скопје, 11-ти Октомври 23-б
+389 71 210 056

Dragan Ivanov Закон се. Ми дадоа гратис рамка :)
Визус
1 препорака

Визус

Здравје и медицина во Скопје

Скопје, ГТЦ приземје 7 Д.Е. 8
+389 2 321 1000

Петар Митевски Имаат купон со попуст во Златна Книга.
Панда оптик
1 препорака

Панда оптик

Здравје и медицина во Скопје

Скопје, ул. Народен Фронт 19-а
+389 2 311 7131

Mitko Mancev DOBRI CENI ZA TOP BRENDOVI !
Систина Офталмологија
1 препорака

Систина Офталмологија

Здравје и медицина во Скопје

Скопје, Лондонска 19 (поранешна болница Мала Богородица)
+389 2 309 7000

Bojana Dimitrovska Во склоп на Систина Офталмологија, оптиката располага со голем избор на рамки за очила и најмодерни наочари за сонце.
Галерија
1 препорака

Галерија

Здравје и медицина во Скопје

Скопје, 11-ти Октомври 2
+389 2 323 3203

Лела Ставревска Најголем избор на наочари за сонце. Скоро секогаш даваат добар попуст.
Цајс Монокл Скопје Сити Мол
1 препорака

Цајс Монокл Скопје Сити Мол

Здравје и медицина во Скопје

Скопје, ул. Љубљанска 4
+389 78 854 444

Jazz Lauritz Секогаш први со најнови модели на наочари :)
Интер-Оптик
0 препораки

Интер-Оптик

Здравје и медицина во Скопје

Скопје, 11-ти Октомври 9
+389 2 323 3499

Сокол
0 препораки

Сокол

Здравје и медицина во Скопје

Скопје, Рајко Жинзифов 23
+389 2 324 6751

Актуал Клуб
0 препораки

Актуал Клуб

Здравје и медицина во Скопје

Скопје, М.Х.Јасмин б.б., ТЦ Рамстор лок.1
+389 2 329 8625

Кемера
0 препораки

Кемера

Здравје и медицина во Скопје

Скопје, бул.АВНОЈ 64-3/10
+389 2 245 4516

Д-Оптик
0 препораки

Д-Оптик

Здравје и медицина во Скопје

Скопје, бул.Партизански Одреди 21-1/1
+389 2 323 2425

Луксор
0 препораки

Луксор

Здравје и медицина во Скопје

Скопје, ТЦ Бисер приземје лок.81
+389 2 245 0959

Исаиев
0 препораки

Исаиев

Здравје и медицина во Скопје

Скопје, 11-ти Октомври 14
+389 75 431 775