Hello local,

Getlokal is not yet available in United States, but you can make this happen!

Not in United States? Oops! Our location detection has gone fishing. But why not activate your city , whatever it may be. It’s realy cool!

Become an ambassador

Телеком продавница-Битола 2

0.00 / 5
+389 47 203 003

Битола, ТЦ Веро

прочитај повеќе... TC Vero Веб-страна
Ако си бил/а во Телеком продавница-Битола 2 во Битола, остави оцена и препорака или слика за да им помогнеш на другите кои пребаруваат во Продавници за мобилни телефони. Можеш да го/ја пронајдеш Телеком продавница-Битола 2 во Битола, ТЦ Веро, телефон +389 47 203 003.

Ако сте овластен претставник на Телеком продавница-Битола 2, станете негов администратор, направете го официјално и сами менаџирајте ги информациите. Бесплатно е и на неколку клика од тука.
сокриј

Работно време

Пон 11:00 18:00
Вто 11:00 18:00
Сре 11:00 18:00
Чет 11:00 18:00
Пет 11:00 18:00
Саб 09:00 16:00
Нед X
Напиши препорака

Нема препораки

Напиши препорака

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Објави
Ве молиме напишете читко, без користење навредлив и вулгарен јазик.
Дали е ова Вашиот бизнис? Станете администратор!

Превземете контрола над Вашата on-line репутација и комуницирајте со Вашите клиенти.

Бесплатно е! Започнете сега!