+389 48 411 040

Прилеп, ул. Сотка Ѓоргиоски б.б.

прочитај повеќе... Sotka GJorgjioski b.b. Веб-страна
Прима Мебел се занимава со производство на плочест мебел производство на масивен и тапациран мебел, душеци и столици. Во Прима Мебел перманентно се спроведуваат активности насочени кон што поквалитететно, побрзо и професионално задоволување на потребите на потрошувачите во доменот на опремување на животниот простор.

Ако сте овластен претставник на Прима Мебел, станете негов администратор, направете го официјално и сами менаџирајте ги информациите. Бесплатно е и на неколку клика од тука.
сокриј
Напиши препорака

Нема препораки

Напиши препорака

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Објави
Ве молиме напишете читко, без користење навредлив и вулгарен јазик.
Дали е ова Вашиот бизнис? Станете администратор!

Превземете контрола над Вашата on-line репутација и комуницирајте со Вашите клиенти.

Бесплатно е! Започнете сега!