Hello local,

Getlokal is not yet available in United States, but you can make this happen!

Not in United States? Oops! Our location detection has gone fishing. But why not activate your city , whatever it may be. It’s realy cool!

Become an ambassador

?
Оваа страна е преземена од Сопственикот на местото.
+389 78 257 245

Скопје, Центар, бул. Партизански Одреди 21/2

Веб-страна
“Анималс” претставува ланец од три продавници: -Пет Шоп “Анималс” во Центар, на Бул.Партизански Одреди бр.21 лок.3, позади грчката амбасада - Пет Шоп “Анималс” во Кисела Вода,на Сава Ковачевиќ бр.12, спроти обложувалницата “СпортЛифе” - Пет Шоп “Анималс” во Г.Т.Ц. на сутерен, веднаш до „Кај Злате“ сокриј

Работно време

Пон 09:00 21:00
Вто 09:00 21:00
Сре 09:00 21:00
Чет 09:00 21:00
Пет 09:00 21:00
Саб 10:00 17:00
Нед X

Ова место е додадено од

Getlokal Administrator

Напиши препорака

2 препораки

пред повеќе од 12 месеци
Aleksandar Dimov
5 / 5

Mestoto e so najgolem izbor na oprema za domashni zivotni ...

пред повеќе од 12 месеци
Kaya Dimov
5 / 5

Што ти треба, тоа ќе си најдеш... :)

Напиши препорака

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Објави
Ве молиме напишете читко, без користење навредлив и вулгарен јазик.