Hello local,

Getlokal is not yet available in United States, but you can make this happen!

Not in United States? Oops! Our location detection has gone fishing. But why not activate your city , whatever it may be. It’s realy cool!

Become an ambassador

?
Оваа страна е преземена од Сопственикот на местото.

Дуна компјутери

5.00 / 5 1 препорака
+389 2 310 4500

Скопје, бул.Октомвриска Револуција 18 лок.2

прочитај повеќе... bul.Oktomvriska Revolucija 18 lok.2 Веб-страна
Ако си бил/а во Дуна компјутери во Скопје, остави оцена и препорака или слика за да им помогнеш на другите кои пребаруваат во Продажба на компјутери. Можеш да го/ја пронајдеш Дуна компјутери во Скопје, бул.Октомвриска Револуција 18 лок.2, телефон +389 2 310 4500. сокриј
Напиши препорака

1 препорака

пред повеќе од 1 година
Тамара Стојчевска
5 / 5

odlicna usluga vo sekoj moment

Напиши препорака

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Објави
Ве молиме напишете читко, без користење навредлив и вулгарен јазик.