Hello local,

Getlokal is not yet available in United States, but you can make this happen!

Not in United States? Oops! Our location detection has gone fishing. But why not activate your city , whatever it may be. It’s realy cool!

Become an ambassador

?
Оваа страна е преземена од Сопственикот на местото.

Дуна Компјутери сервис и магацин

0.00 / 5
+389 2 309 6382

Скопје, Скупи б.б.

прочитај повеќе... Skupi b.b.
Ако си бил/а во Дуна Компјутери сервис и магацин во Скопје, остави оцена и препорака или слика за да им помогнеш на другите кои пребаруваат во Поправка и одржување на компјутери. Можеш да го/ја пронајдеш Дуна Компјутери сервис и магацин во Скопје, Скупи б.б., телефон +389 2 309 6382. сокриј
Напиши препорака

Нема препораки

Напиши препорака

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Објави
Ве молиме напишете читко, без користење навредлив и вулгарен јазик.