See all 3 photos

Лоцирана во центарот на градот, специјализирана продавница Фабресс Балкан е вистинското место каде можете да најдете постелнини од брендот Luoca Patisca и душеци од брендот Fabress со висок квалитет.Ако сте овластен претставник на Фабресс Балкан, станете негов администратор, направете го официјално и сами менаџирајте ги информациите. Бесплатно е и на неколку клика од тука.

Покажи повеќе
Покажи помалку
Напиши препорака Додади слика Додади во Листа

Гласови

за Фабресс Балкан

Производи
Избор
Услуга
Најдобра вредност
Квалитет
Локација
Погодно за деца
Покажи повеќе
Покажи помалку
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Напиши препорака

Ве молиме напишете читко, без користење навредлив и вулгарен јазик.
Објави

Дали е ова Вашиот бизнис? Станете администратор!

Превземете контрола над Вашата on-line репутација и комуницирајте со Вашите клиенти.

Препораки за слични места

  • Sanja S

    Sanja S

    Памучни производи за бебиња, деца и возрасни. Одличен квалитет и пристапни цени. Секогаш добро место да купите некое парче облека за саканите.