Hello local,

Getlokal is not yet available in United States, but you can make this happen!

Not in United States? Oops! Our location detection has gone fishing. But why not activate your city , whatever it may be. It’s realy cool!

Become an ambassador

Ветеринарна комора на РМ

0.00 / 5
+389 2 324 0733

Скопје, Лазар Поп Трајков 5-7

прочитај повеќе... Lazar Pop Trajkov 5-7
Ако си бил/а во Ветеринарна комора на РМ во Скопје, остави оцена и препорака или слика за да им помогнеш на другите кои пребаруваат во Сојуз на стопански и трговски комори. Можеш да го/ја пронајдеш Ветеринарна комора на РМ во Скопје, Лазар Поп Трајков 5-7, телефон +389 2 324 0733.

Ако сте овластен претставник на Ветеринарна комора на РМ, станете негов администратор, направете го официјално и сами менаџирајте ги информациите. Бесплатно е и на неколку клика од тука.
сокриј
Напиши препорака

Нема препораки

Напиши препорака

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Објави
Ве молиме напишете читко, без користење навредлив и вулгарен јазик.
Дали е ова Вашиот бизнис? Станете администратор!

Превземете контрола над Вашата on-line репутација и комуницирајте со Вашите клиенти.

Бесплатно е! Започнете сега!