Hello local,

Getlokal is not yet available in United States, but you can make this happen!

Not in United States? Oops! Our location detection has gone fishing. But why not activate your city , whatever it may be. It’s realy cool!

Become an ambassador

?
Оваа страна е преземена од Сопственикот на местото.

Промедика Фарм

0.00 / 5
+389 2 324 8448

Скопје, М.Х.Јасмин 50

прочитај повеќе... M.H.Jasmin 50 Веб-страна
Ако си бил/а во Промедика Фарм во Скопје, остави оцена и препорака или слика за да им помогнеш на другите кои пребаруваат во Аптеки. Можеш да го/ја пронајдеш Промедика Фарм во Скопје, М.Х.Јасмин 50, телефон +389 2 324 8448. сокриј
Напиши препорака

Нема препораки

Напиши препорака

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Објави
Ве молиме напишете читко, без користење навредлив и вулгарен јазик.