Hello local,

Getlokal is not yet available in United States, but you can make this happen!

Not in United States? Oops! Our location detection has gone fishing. But why not activate your city , whatever it may be. It’s realy cool!

Become an ambassador

+389 2 322 1825

Скопје, Народен Фронт 19-а, ТЦ Беверли Хилс

прочитај повеќе... Naroden Front 19-a, TC Beverli Hils
Ако си бил/а во Сара во Скопје, остави оцена и препорака или слика за да им помогнеш на другите кои пребаруваат во Бутици - женски. Можеш да го/ја пронајдеш Сара во Скопје, Народен Фронт 19-а, ТЦ Беверли Хилс, телефон +389 2 322 1825.

Ако сте овластен претставник на Сара, станете негов администратор, направете го официјално и сами менаџирајте ги информациите. Бесплатно е и на неколку клика од тука.
сокриј
Напиши препорака

Нема препораки

Напиши препорака

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Објави
Ве молиме напишете читко, без користење навредлив и вулгарен јазик.
Дали е ова Вашиот бизнис? Станете администратор!

Превземете контрола над Вашата on-line репутација и комуницирајте со Вашите клиенти.

Бесплатно е! Започнете сега!