Hello local,

Getlokal is not yet available in United States, but you can make this happen!

Not in United States? Oops! Our location detection has gone fishing. But why not activate your city , whatever it may be. It’s realy cool!

Become an ambassador

+389 2 323 1113

Скопје, бул.Илинден 62

прочитај повеќе... bul.Ilinden 62
Ако си бил/а во Собим во Скопје, остави оцена и препорака или слика за да им помогнеш на другите кои пребаруваат во Велосипеди и моторцикли. Можеш да го/ја пронајдеш Собим во Скопје, бул.Илинден 62, телефон +389 2 323 1113.

Ако сте овластен претставник на Собим, станете негов администратор, направете го официјално и сами менаџирајте ги информациите. Бесплатно е и на неколку клика од тука.
сокриј
Напиши препорака

Нема препораки

Напиши препорака

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Објави
Ве молиме напишете читко, без користење навредлив и вулгарен јазик.
Дали е ова Вашиот бизнис? Станете администратор!

Превземете контрола над Вашата on-line репутација и комуницирајте со Вашите клиенти.

Бесплатно е! Започнете сега!