Hello local,

Getlokal is not yet available in United States, but you can make this happen!

Not in United States? Oops! Our location detection has gone fishing. But why not activate your city , whatever it may be. It’s realy cool!

Become an ambassador

+389 75 422 425

Стар Дојран, Маршал Тито б.б.

прочитај повеќе... Marsal Tito b.b.
Ако си бил/а во Авто камп Партизан во Стар Дојран, остави оцена и препорака или слика за да им помогнеш на другите кои пребаруваат во Кампови. Можеш да го/ја пронајдеш Авто камп Партизан во Стар Дојран, Маршал Тито б.б., телефон +389 75 422 425.

Ако сте овластен претставник на Авто камп Партизан, станете негов администратор, направете го официјално и сами менаџирајте ги информациите. Бесплатно е и на неколку клика од тука.
сокриј
Напиши препорака

Нема препораки

Напиши препорака

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Објави
Ве молиме напишете читко, без користење навредлив и вулгарен јазик.
Дали е ова Вашиот бизнис? Станете администратор!

Превземете контрола над Вашата on-line репутација и комуницирајте со Вашите клиенти.

Бесплатно е! Започнете сега!