Hello local,

Getlokal is not yet available in United States, but you can make this happen!

Not in United States? Oops! Our location detection has gone fishing. But why not activate your city , whatever it may be. It’s realy cool!

Become an ambassador

+389 32 394 001

Штип, Тошо Арсов 64

прочитај повеќе... Toso Arsov 64
Ако си бил/а во Феријал кашиков во Штип, остави оцена и препорака или слика за да им помогнеш на другите кои пребаруваат во Туристички агенции и туроператори. Можеш да го/ја пронајдеш Феријал кашиков во Штип, Тошо Арсов 64, телефон +389 32 394 001.

Ако сте овластен претставник на Феријал кашиков, станете негов администратор, направете го официјално и сами менаџирајте ги информациите. Бесплатно е и на неколку клика од тука.
сокриј
Напиши препорака

Нема препораки

Напиши препорака

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Објави
Ве молиме напишете читко, без користење навредлив и вулгарен јазик.
Дали е ова Вашиот бизнис? Станете администратор!

Превземете контрола над Вашата on-line репутација и комуницирајте со Вашите клиенти.

Бесплатно е! Започнете сега!