Hello local,

Getlokal is not yet available in United States, but you can make this happen!

Not in United States? Oops! Our location detection has gone fishing. But why not activate your city , whatever it may be. It’s realy cool!

Become an ambassador

Јавно комунално претпријатие-Велес

0.00 / 5
+389 43 231 011

Велес, Вардарска б.б.

прочитај повеќе... Vardarska b.b.
Ако си бил/а во Јавно комунално претпријатие-Велес во Велес, остави оцена и препорака или слика за да им помогнеш на другите кои пребаруваат во Јавни институции. Можеш да го/ја пронајдеш Јавно комунално претпријатие-Велес во Велес, Вардарска б.б., телефон +389 43 231 011.

Ако сте овластен претставник на Јавно комунално претпријатие-Велес, станете негов администратор, направете го официјално и сами менаџирајте ги информациите. Бесплатно е и на неколку клика од тука.
сокриј
Напиши препорака

Нема препораки

Напиши препорака

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Објави
Ве молиме напишете читко, без користење навредлив и вулгарен јазик.
Дали е ова Вашиот бизнис? Станете администратор!

Превземете контрола над Вашата on-line репутација и комуницирајте со Вашите клиенти.

Бесплатно е! Започнете сега!