Макпетрол е најголемата приватна компанија за дистрибуција и промет со нафтени деривати во Македонија. Како лидер на македонскиот пазар веќе 65 години, располага со развиена мрежа од 121 ултра модерни бензински станици со нафтени производи со доволен капацитет.Ако сте овластен претставник на Макпетрол-Кочани, станете негов администратор, направете го официјално и сами менаџирајте ги информациите. Бесплатно е и на неколку клика од тука.

Покажи повеќе
Покажи помалку
Напиши препорака Додади слика Додади во Листа
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Напиши препорака

Ве молиме напишете читко, без користење навредлив и вулгарен јазик.
Објави

Дали е ова Вашиот бизнис? Станете администратор!

Превземете контрола над Вашата on-line репутација и комуницирајте со Вашите клиенти.

Препораки за слични места

  • Нема препораки.