TDM Communications TDM Komunikacii

 • 0.00 -
 • No reviews

If you have been to TDM Communications TDM Komunikacii in Skopje, leave your rating and review or photo to help other users searching in Advertising Agencies.You can find TDM Communications TDM Komunikacii at Skopje, Аrhiepiskop Аngelarij 52 , telephone +389 2 313 2704.If you are a representative of TDM Communications TDM Komunikacii, claim it and manage this information. It's free and easy and just a few steps away.

SHOW MORE
SHOW LESS
Write a Review Add a Photo Add to List
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Write a Review

Please write clearly, without using offensive or obscene language.
Publish

Is this your business? Claim it!

Take control of your online reputation and talk to your customers.

REVIEWS FOR SIMILAR PLACES

 • Ана Марија

  Ана Марија

  Ова е еден од моите омилени сајтови, во него има многу корисни информации. Го користам доста често, дури неодамна барав ресторан каде е пријатно во летниот период и препораките на корисниците се ...
 • Петар Митевски

  Петар Митевски

  Многу корисна им е апликацијата на Златна Книга за Android и Iphone. Лесно се наоѓаат информации и локации со насоки за секоја фирма, кафич, банкомати итн... Може бесплатно да се симне на ...