Theater Komedija

 • 5.00 -
 • 6 reviews

This place was added by

Getlokal Administrator

See all 3 photos

The theater Komedija is established on 21st October 2011 with the premier of the play Ah ljubov moja on 27th of March 2012. The theater Komedija is created just for You and Your laughter and joy!If you are a representative of Theater Komedija, claim it and manage this information. It's free and easy and just a few steps away.

SHOW MORE
SHOW LESS
Write a Review Add a Photo Add to List
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Write a Review

Please write clearly, without using offensive or obscene language.
Publish
 • Sanja

  over 2 years ago

  Ги препорачувам сите претстави од репертоарот. Мои фаворити "За секого има по една" по текст на Венко Андоновски, а во режија на Владлен Александров и "Многу врева за ништо" од Вилијам Шекспир, а во режија на Дејан Пројковски.

 • Sanja

  over 2 years ago

  Најмладиот и најуспешниот театар кај нас во моментов. Насочен единствено кон жанрот комедија, Театар Комедија е секогаш добра опција да се релаксирате од секојдневието и да се насмеете до солзи. Одлични актери и претстави.

 • Александар

  Najdro mesto za da se nasmeete na nekoj komedija. Ima super repertoar i glumci.

 • Петар

  over 3 years ago

  Театар комедија се одлични! Гледајте ја „Стујардеси“, загарантирано смеење. :)

 • Ivana

  over 3 years ago

  Ах, љубов моја! Гледајте ја претставата и ќе ја видите цела денешница прикажана во 2 ипол часовно уживање и смеење со одличните глумци од овој театар.

 • Петар

  over 3 years ago

  Ја гледав „Лет над кандидатското гнезно“, одлична комедија! :)

1

Is this your business? Claim it!

Take control of your online reputation and talk to your customers.

REVIEWS FOR SIMILAR PLACES

 • zane mito

  zane mito

  Во салонот 19:19 Ви препорачувам да ја гледате најновата комедија ,,Вдовицата се мажи,, на Театарот Арт Вени Види.
 • Васко Марковски

  Васко Марковски

  Одвај чекам да му ја направат новата зграда. Малку ми е отпатно и компликувано за паркирање на Бит-пазар.