Ако си бил/а во Караџа турс во Битола, остави оцена и препорака или слика за да им помогнеш на другите кои пребаруваат во Туристички агенции и туроператори.Можеш да го/ја пронајдеш Караџа турс во Битола, Никола Тесла 18, телефон +389 47 222 577.Ако сте овластен претставник на Караџа турс, станете негов администратор, направете го официјално и сами менаџирајте ги информациите. Бесплатно е и на неколку клика од тука.

Покажи повеќе
Покажи помалку
Напиши препорака Додади слика Додади во Листа
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Напиши препорака

Ве молиме напишете читко, без користење навредлив и вулгарен јазик.
Објави

Дали е ова Вашиот бизнис? Станете администратор!

Превземете контрола над Вашата on-line репутација и комуницирајте со Вашите клиенти.

Препораки за слични места

  • Goce Vasevski

    Goce Vasevski

    Hotelov ima srekja shto se naogja na najdobrata lokacija na Pelister. Uslugata e na nivo na drzaven hotel, kelnerite se odnesuvaat kako da sim im kriv shto si go posetil hotelot i si im otvoril ...