See all 1 photos

Ако си бил/а во Британски совет во Скопје, остави оцена и препорака или слика за да им помогнеш на другите кои пребаруваат во Непрофитни организации и компании.Можеш да го/ја пронајдеш Британски совет во Скопје, бул.Гоце Делчев 6, телефон +389 2 313 5035.Ако сте овластен претставник на Британски совет, станете негов администратор, направете го официјално и сами менаџирајте ги информациите. Бесплатно е и на неколку клика од тука.

Покажи повеќе
Покажи помалку
Напиши препорака Додади слика Додади во Листа
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Напиши препорака

Ве молиме напишете читко, без користење навредлив и вулгарен јазик.
Објави
1

Дали е ова Вашиот бизнис? Станете администратор!

Превземете контрола над Вашата on-line репутација и комуницирајте со Вашите клиенти.

Препораки за слични места

  • Нема препораки.