Ако си бил/а во Центро унион во Скопје, остави оцена и препорака или слика за да им помогнеш на другите кои пребаруваат во Апарати за домаќинство.Можеш да го/ја пронајдеш Центро унион во Скопје, бул.3-та Македонска Бригада 74, телефон +389 2 244 0110.Ако сте овластен претставник на Центро унион, станете негов администратор, направете го официјално и сами менаџирајте ги информациите. Бесплатно е и на неколку клика од тука.

Покажи повеќе
Покажи помалку
Напиши препорака Додади слика Додади во Листа
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Напиши препорака

Ве молиме напишете читко, без користење навредлив и вулгарен јазик.
Објави

Дали е ова Вашиот бизнис? Станете администратор!

Превземете контрола над Вашата on-line репутација и комуницирајте со Вашите клиенти.

Препораки за слични места