Олимписки базен - Полет

  • 3.00 -
  • 2 препораки

See all 1 photos

Ако си бил/а во Олимписки базен - Полет во Скопје, остави оцена и препорака или слика за да им помогнеш на другите кои пребаруваат во Базени.Можеш да го/ја пронајдеш Олимписки базен - Полет во Скопје, бул.Кочо Рацин б.б., телефон +389 2 322 8253.Ако сте овластен претставник на Олимписки базен - Полет, станете негов администратор, направете го официјално и сами менаџирајте ги информациите. Бесплатно е и на неколку клика од тука.

Покажи повеќе
Покажи помалку
Напиши препорака Додади слика Додади во Листа
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Напиши препорака

Ве молиме напишете читко, без користење навредлив и вулгарен јазик.
Објави
1

Дали е ова Вашиот бизнис? Станете администратор!

Превземете контрола над Вашата on-line репутација и комуницирајте со Вашите клиенти.

Препораки за слични места