See all 1 photos

Ако си бил/а во Ригара во Скопје, остави оцена и препорака или слика за да им помогнеш на другите кои пребаруваат во Слаткарници.Можеш да го/ја пронајдеш Ригара во Скопје, Стара Чаршија, ул. М.Т.Гологанов 42/6, телефон +389 2 322 2853.Ако сте овластен претставник на Ригара, станете негов администратор, направете го официјално и сами менаџирајте ги информациите. Бесплатно е и на неколку клика од тука.

Покажи повеќе
Покажи помалку
Напиши препорака Додади слика Додади во Листа
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Напиши препорака

Ве молиме напишете читко, без користење навредлив и вулгарен јазик.
Објави
123
1

Дали е ова Вашиот бизнис? Станете администратор!

Превземете контрола над Вашата on-line репутација и комуницирајте со Вашите клиенти.

Препораки за слични места

 • Smart Service

  Smart Service

  www.SMARTSERVICE.mk ||| Smart Service е систем кој е создаден да ја иновира, олесни и подобри комуникацијата на персоналот и вашите гости. Овој производ е решение со вистински придонес кој нема ...
 • Smart Service

  Smart Service

  www.SMARTSERVICE.mk ||| Smart Service е систем кој е создаден да ја иновира, олесни и подобри комуникацијата на персоналот и вашите гости. Овој производ е решение со вистински придонес кој нема ...