Ако си бил/а во Аеробик во Битола, остави оцена и препорака или слика за да им помогнеш на другите кои пребаруваат во Фитнес клубови.Можеш да го/ја пронајдеш Аеробик во Битола, Партизанска 33/15, телефон +389 76 790 668.Ако сте овластен претставник на Аеробик, станете негов администратор, направете го официјално и сами менаџирајте ги информациите. Бесплатно е и на неколку клика од тука.

Покажи повеќе
Покажи помалку
Напиши препорака Додади слика Додади во Листа
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Напиши препорака

Ве молиме напишете читко, без користење навредлив и вулгарен јазик.
Објави

Дали е ова Вашиот бизнис? Станете администратор!

Превземете контрола над Вашата on-line репутација и комуницирајте со Вашите клиенти.

Препораки за слични места