Ако си бил/а во Телеком продавница-Битола 2 во Битола, остави оцена и препорака или слика за да им помогнеш на другите кои пребаруваат во Продавници за мобилни телефони.Можеш да го/ја пронајдеш Телеком продавница-Битола 2 во Битола, ТЦ Веро, телефон +389 47 203 003.Ако сте овластен претставник на Телеком продавница-Битола 2, станете негов администратор, направете го официјално и сами менаџирајте ги информациите. Бесплатно е и на неколку клика од тука.

Покажи повеќе
Покажи помалку
Напиши препорака Додади слика Додади во Листа
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Напиши препорака

Ве молиме напишете читко, без користење навредлив и вулгарен јазик.
Објави

Дали е ова Вашиот бизнис? Станете администратор!

Превземете контрола над Вашата on-line репутација и комуницирајте со Вашите клиенти.

Препораки за слични места

  • Нема препораки.