Скопје/Настани/Деца и фамилија

NOVI UPISI-TANC ZA DECA-REBIS DANCE

Овој настан е создаден од

Gordana Pop Hristova

Повеќе настани од Gordana Pop Hristova

NOVI UPISI-TANC ZA DECA-REBIS

NOVI UPISI - KLASICEN,MODERN TANC,HIP HOP,ORIENTALEN TANC


ZA SITE VOZRASTI


INFORMACII I ZAPISUVANJE NA 075 235 916,070 899 064,3 222 041

Покажи повеќе
Покажи помалку

Остави коментар

Ве молиме напишете читко, без користење навредлив и вулгарен јазик.

Информација

Реклама