Дуна компјутери Оваа страна е преземена од Сопственикот на местото.

  • 5.00 -
  • 1 препорака

Ако си бил/а во Дуна компјутери во Скопје, остави оцена и препорака или слика за да им помогнеш на другите кои пребаруваат во Продажба на компјутери.Можеш да го/ја пронајдеш Дуна компјутери во Скопје, бул.Октомвриска Револуција 18 лок.2, телефон +389 2 310 4500.

Покажи повеќе
Покажи помалку
Напиши препорака Додади слика Додади во Листа
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Напиши препорака

Ве молиме напишете читко, без користење навредлив и вулгарен јазик.
Објави
1

Дали е ова Вашиот бизнис? Станете администратор!

Превземете контрола над Вашата on-line репутација и комуницирајте со Вашите клиенти.

Препораки за слични места