Дуна Компјутери сервис и магацин Оваа страна е преземена од Сопственикот на местото.

  • 0.00 -
  • Нема препораки

Ако си бил/а во Дуна Компјутери сервис и магацин во Скопје, остави оцена и препорака или слика за да им помогнеш на другите кои пребаруваат во Поправка и одржување на компјутери.Можеш да го/ја пронајдеш Дуна Компјутери сервис и магацин во Скопје, Скупи б.б., телефон +389 2 309 6382.

Покажи повеќе
Покажи помалку
Напиши препорака Додади слика Додади во Листа
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Напиши препорака

Ве молиме напишете читко, без користење навредлив и вулгарен јазик.
Објави

Дали е ова Вашиот бизнис? Станете администратор!

Превземете контрола над Вашата on-line репутација и комуницирајте со Вашите клиенти.

Препораки за слични места