See all 3 photos

Лоцирана во центарот на градот, специјализирана продавница Фабресс Балкан е вистинското место каде можете да најдете постелнини од брендот Luoca Patisca и душеци од брендот Fabress со висок квалитет.Ако сте овластен претставник на Фабресс Балкан, станете негов администратор, направете го официјално и сами менаџирајте ги информациите. Бесплатно е и на неколку клика од тука.

Покажи повеќе
Покажи помалку
Напиши препорака Додади слика Додади во Листа
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Напиши препорака

Ве молиме напишете читко, без користење навредлив и вулгарен јазик.
Објави

Дали е ова Вашиот бизнис? Станете администратор!

Превземете контрола над Вашата on-line репутација и комуницирајте со Вашите клиенти.

Препораки за слични места

  • Sanja S

    Sanja S

    Памучни производи за бебиња, деца и возрасни. Одличен квалитет и пристапни цени. Секогаш добро место да купите некое парче облека за саканите.