Промедика Фарм Оваа страна е преземена од Сопственикот на местото.

 • 0.00 -
 • Нема препораки

Ако си бил/а во Промедика Фарм во Скопје, остави оцена и препорака или слика за да им помогнеш на другите кои пребаруваат во Аптеки.Можеш да го/ја пронајдеш Промедика Фарм во Скопје, М.Х.Јасмин 50, телефон +389 2 324 8448.

Покажи повеќе
Покажи помалку
Напиши препорака Додади слика Додади во Листа
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Напиши препорака

Ве молиме напишете читко, без користење навредлив и вулгарен јазик.
Објави

Дали е ова Вашиот бизнис? Станете администратор!

Превземете контрола над Вашата on-line репутација и комуницирајте со Вашите клиенти.

Препораки за слични места

 • Sanja S

  Sanja S

  Се' што ми треба од фармацефтски производи наоѓам во Еурофарм. Понекогаш и козметички препарати. Имаат и голема мрежа на продавници па така, каде и да се наоѓам, ми излегуваат во пресрет. ...