Ако си бил/а во Сара во Скопје, остави оцена и препорака или слика за да им помогнеш на другите кои пребаруваат во Бутици - женски.Можеш да го/ја пронајдеш Сара во Скопје, Народен Фронт 19-а, ТЦ Беверли Хилс, телефон +389 2 322 1825.Ако сте овластен претставник на Сара, станете негов администратор, направете го официјално и сами менаџирајте ги информациите. Бесплатно е и на неколку клика од тука.

Покажи повеќе
Покажи помалку
Напиши препорака Додади слика Додади во Листа
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Напиши препорака

Ве молиме напишете читко, без користење навредлив и вулгарен јазик.
Објави

Дали е ова Вашиот бизнис? Станете администратор!

Превземете контрола над Вашата on-line репутација и комуницирајте со Вашите клиенти.

Препораки за слични места

 • Ljubica Curevska

  Ljubica Curevska

  Колекциите им се одлични, материјалите се квалитетни, исто така и изработката. Има трендовски и покласични парчиња. Единствено мислам дека треба да има и поголеми броеви.
 • Parisce M

  Parisce M

  Одличен избор на ланчиња и ташни по супер цени.