Ако си бил/а во Стружанка во Струга, остави оцена и препорака или слика за да им помогнеш на другите кои пребаруваат во Продавници за ткаенини.Можеш да го/ја пронајдеш Стружанка во Струга, с.Вевчани, телефон +389 46 798 214.Ако сте овластен претставник на Стружанка, станете негов администратор, направете го официјално и сами менаџирајте ги информациите. Бесплатно е и на неколку клика од тука.

Покажи повеќе
Покажи помалку
Напиши препорака Додади слика Додади во Листа
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Напиши препорака

Ве молиме напишете читко, без користење навредлив и вулгарен јазик.
Објави

Дали е ова Вашиот бизнис? Станете администратор!

Превземете контрола над Вашата on-line репутација и комуницирајте со Вашите клиенти.

Препораки за слични места

  • Нема препораки.