Јавно комунално претпријатие-Велес

  • 0.00 -
  • Нема препораки

Ако си бил/а во Јавно комунално претпријатие-Велес во Велес, остави оцена и препорака или слика за да им помогнеш на другите кои пребаруваат во Јавни институции.Можеш да го/ја пронајдеш Јавно комунално претпријатие-Велес во Велес, Вардарска б.б., телефон +389 43 231 011.Ако сте овластен претставник на Јавно комунално претпријатие-Велес, станете негов администратор, направете го официјално и сами менаџирајте ги информациите. Бесплатно е и на неколку клика од тука.

Покажи повеќе
Покажи помалку
Напиши препорака Додади слика Додади во Листа
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Напиши препорака

Ве молиме напишете читко, без користење навредлив и вулгарен јазик.
Објави

Дали е ова Вашиот бизнис? Станете администратор!

Превземете контрола над Вашата on-line репутација и комуницирајте со Вашите клиенти.

Препораки за слични места

  • Нема препораки.