Ако си бил/а во Винка во Виница, остави оцена и препорака или слика за да им помогнеш на другите кои пребаруваат во Продавници за ткаенини.Можеш да го/ја пронајдеш Винка во Виница, Маршал Тито б.б., телефон +389 33 361 322.Ако сте овластен претставник на Винка, станете негов администратор, направете го официјално и сами менаџирајте ги информациите. Бесплатно е и на неколку клика од тука.

Покажи повеќе
Покажи помалку
Напиши препорака Додади слика Додади во Листа
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Напиши препорака

Ве молиме напишете читко, без користење навредлив и вулгарен јазик.
Објави

Дали е ова Вашиот бизнис? Станете администратор!

Превземете контрола над Вашата on-line репутација и комуницирајте со Вашите клиенти.

Препораки за слични места

  • Нема препораки.